› Prodávané značky › Expres menu
« 1 2 3 4 5 ... 8 »
Stránka 3 z 8 - 85 položek celkem
Kostičky mrkve dušené na másle s kousky vepřového masa vytváří chutnou kombinaci.
NÁŠ TIP! K tomuto jídlu se skvěle hodí bramborová kaše.
Vepřová plec v paprikové omáčce na cibulovém základu je rovnocennou variantou klasického guláše. Stejně tak je k němu jako příloha nejlepší knedlík nebo chléb.
Díky žampionům restovaným s nadrobno nakrájenou cibulkou a pečlivě vybranému koření má tato vydatná polévka nezaměnitelnou, plnou chuť. Na jemnosti jí pak dodává smetana s máslem.
Na másle restované čerstvé žampiony s krémovou smetanovou omáčkou. Vhodné pro vegetariány. Ideální s celozrnnou rýží nebo těstovinami.
Hutná svačinová polévka z červené řepy s kousky hovězího a vepřového masa dušeného na kořenové zelenině s bramborem a hlávkovým zelím, zjemněná smetanou.
Opravdu vydatná polévka z hovězích drštěk, doměkka uvařených v hovězím vývaru na cibulovo-paprikovém základu. Doplňte tuto tradiční vydatnou polévku svým oblíbeným pečivem. Skvěle vás tak zasytí na dlouhé hodiny jako hlavní chod.
Vydatná svačinová polévka s kousky hovězího masa a brambor. Maso je orestované na cibulce a paprice, zalité hovězím vývarem. Polévka je dochucená majoránkou a česnekem.
Šťavnaté kousky libového krůtího masa s čerstvým bílým hlávkovým zelím dušeným na cibulce a kmínu.
Tradiční francouzské lehké zeleninové jídlo z cuket, lilku, paprik, rajčat a cibule.
Lahodná smetanová omáčka z kořenové zeleniny a divokého koření je rovnocennou variací svíčkové na smetaně, avšak s libovým plátkem vepřové kýty.
Chutné jídlo plné sladké karotky se šťavnatým libovým krůtím masem, připravovaným v páře bez tuku. Vhodné i pro děti.
Nastavení