› Prodávané značky › Expres menu
« 1 2 3 4 ... 8 »
Stránka 2 z 8 - 85 položek celkem
Svačinová polévka pro milovníky kysaného zelí doplněná kvalitní paprikovou klobásou. Tato vydatná polévka nejlépe chutná s dobrým kváskovým chlebem.
Chutná kombinace na másle dušených zelených fazolových lusků v jemné smetanové omáčce s uvařeným vejcem. Vhodná i pro vegetariány.
Během pomalého vaření se sójové boby, kořenová zelenina, rajčata a koření promění v lahodný pokrm, který vás zasytí.
Svěží středomořská rajčatová polévka s rýží, olivovým olejem a bazalkou. Tuto oblíbenou polévku můžete na talíři dozdobit lžící zakysané smetany. Tato polévka je oblíbená u dětí a vegetariánů.
Pokrm je ideální pro milovníky ostrých jídel, kteří v omáčce ocení chuť sterilovaných okurek, kapie a feferonek. Základem jsou šťavnaté kousky vepřové kýty. Jako přílohu doporučujeme rýži.
Plátek libového vepřového masa v jemné smetanové omáčce, která připomíná chuť svíčkové na smetaně.
Jídlo je ale dochuceno hořčicí a tymiánem.
Tradiční recept z Krkonoš je připravený z kousků vepřového masa s jemně pikantní smetanovou omáčkou, ke které se nejlépe hodí bramboráky nebo kváskový chléb.
Tradiční krkonošská smetanová polévka uvařená z místních surovin, která vás překvapí svojí vydatností a lahodnou chutí. Polévka je vhodná také pro děti a vegetariány.
Šťavnaté kousky kuřecího masa v jemné smetanové omáčce s čerstvými žampiony restovanými na másle.
Výborně chutná s rýží nebo těstovinami.
Pikantní směs šťavnatého kuřecího masa s bílými fazolemi, rajčaty a kukuřicí.
Základem polévky je pomalu tažený vývar s kvalitní kořenovou zeleninou a kousky libového kuřecího masa. Polévku můžete doplnit nudlemi, vašimi oblíbenými polévkovými těstovinami nebo kapáním (zavářkou). Jeho sílu oceníte i při nachlazení nebo jen jako rychlou svačinu.
Šťavnaté vepřové maso s fazolemi, které jsou dušené na základu z cibule, rajčat a paprik.
Výborné jídlo pro chalupáře a chataře, které vás opravdu zasytí.
Nastavení