› Prodávané značky › Bio nebio
1 2 »
Stránka 1 z 2 - 15 položek celkem
Sušený a najemno mletý kořen kurkumy používáme jako koření, často v kombinaci se zázvorem a pepřem a do kari směsí. Pokrmu dodá nejen typickou chuť, ale také krásnou žlutě oranžovou barvu. Můžeme ji použít i do čajů a je tradiční složkou ajurvédských směsí.
Tato jemně mletá jedlá soda je vhodná pro potravinářské účely a při výrobě nebyly použity sloučeniny hliníku. Používáme ji ke kypření některých těst. V kyselém prostředí...
Tato kukuřičná zrna, vhodná pro přípravu popcornu, byla vypěstována v souladu s pravidly ekologického zemědělství. Domácí popcorn je chutnou klasikou pro příjemný filmový večer.
Bio rajčata vypěstovaná pod tureckým sluncem byla nakrájena, prosolena mořskou solí a usušena na slunci.
Cejlonská skořice je druh skořice vyhledávaný pro svou velmi jemnou a sladkou chuť a bohatou vůni. Je zároveň dražší, a proto je výrobci často míchána s levnější a chuťově...
Tento bezlepkový a bezfosfátový kypřící prášek do pečiva obsahuje vinný kámen (jehož krystalky najdete v sudech od vína), běžnou jedlou sodu a bio kukuřičný škrob.
Kombinace černého drceného pepře a citrónové kůry se postará nejen o pikantnost, ale i svěžest při přípravě pokrmů. Je vhodný k dochucení masa, těstovin i salátů a perfektně se hodí do marinád a na grilování.
Zralé višně jsou po sklizni přebrány a šetrně usušeny bez použití konzervačních látek.
Konopný protein je jemná moučka z konopného semínka, ze které byl lisováním za studena částečně odstraněn olej. Obsahuje 50 % bílkovin, 20 % vlákniny a významné množství vitaminu E, kyseliny listové, železa, zinku atd. Přidáváme ho například do smoothies, koktejlů, müsli či jogurtů.
Třtinová melasa je téměř černá sirupovitá hmota, která vzniká jako vedlejší produkt při výrobě třtinového cukru ze šťávy z cukrové třtiny.
Výrobek obsahující lepek!!! Jemnost ječmene je jemná sladová směs s kořenem čekanky, která je lehce rozpustná a slouží jako náhrada kávy pro všechny, kteří se vyhýbají kofeinu.. Návod k přípravě: Dvě kávové lžičky směsi zalijeme v hrnku horkou vodou. Dle chuti podáváme s cukrem a mlékem či rostlinným nápojem.
Nastavení