› Prodávané značky › BENKOR
1 2 3 »
Stránka 1 z 3 - 30 položek celkem
Koření, bez kterého si typické české pokrmy jako je třeba sekaná nebo bramboráky nedokážeme představit.
Koriandr je zapomenuté koření s příjemnou kořennou chutí a vůní. Používá se do chleba, vánočního pečiva, perníku. Je součástí směsí používaných ke kořenění salátů, masa, paštik...
Kypřící složka neobsahuje fosfáty.
Drcený zázvor je určený k přípravě čajů nebo limonád. Na vaření se zázvor se používá především v indické a čínské kuchyni.
Kmín je typickým kořením do chleba a slaného pečiva. Používá se ke kořenění brambor, zelí, vepřové pečeně, husy, kachny, houbových pokrmů, na ryby, do polévek, tvarohu apod.
Pepř černý mletý je jedním z nejběžnějších druhů koření. Používá do polévek, omáček, k zelenině i masům.
Kurkuma je základní součástí Kari, používá se do polévek, k přibarvování másla, umělých tuků, sýrů, hořčice, těstovin atp. Indická kuchyně přibarvuje kurkumou rýži a sladké pokrmy.
vyvážená směs koření, bylinek, soli a glutamanu určená ke grilování každého masa
směs koření, která neobsahuje sůl, glutaman ani jiné přísady
koření k úpravě mletého masa ve stylu tradiční české kuchyně (karbanátky, sekaná)
Nastavení