› Prodávané značky › Expres menu
« 1 2 3 4 5 ... 7 »
Stránka 3 z 7 - 81 položek celkem
Pikantní směs šťavnatého kuřecího masa s bílými fazolemi, rajčaty a kukuřicí.
Základem polévky je pomalu tažený vývar s kvalitní kořenovou zeleninou a kousky libového kuřecího masa. Polévku můžete doplnit nudlemi, vašimi oblíbenými polévkovými těstovinami nebo kapáním (zavářkou). Jeho sílu oceníte i při nachlazení nebo jen jako rychlou svačinu.
Kostičky mrkve dušené na másle s kousky vepřového masa vytváří chutnou kombinaci.
NÁŠ TIP! K tomuto jídlu se skvěle hodí bramborová kaše.
Vepřová plec v paprikové omáčce na cibulovém základu je rovnocennou variantou klasického guláše. Stejně tak je k němu jako příloha nejlepší knedlík nebo chléb.
Hutná svačinová polévka z červené řepy s kousky hovězího a vepřového masa dušeného na kořenové zelenině s bramborem a hlávkovým zelím, zjemněná smetanou.
Vydatná svačinová polévka s kousky hovězího masa a brambor. Maso je orestované na cibulce a paprice, zalité hovězím vývarem. Polévka je dochucená majoránkou a česnekem.
Pokrm je ideální pro milovníky ostrých jídel, kteří v omáčce ocení chuť sterilovaných okurek, kapie a feferonek. Základem jsou šťavnaté kousky vepřové kýty. Jako přílohu doporučujeme rýži.
Šťavnaté kousky kuřecího masa v jemné smetanové omáčce s čerstvými žampiony restovanými na másle.
Výborně chutná s rýží nebo těstovinami.
Tradiční francouzské lehké zeleninové jídlo z cuket, lilku, paprik, rajčat a cibule.
Křehký plátek hovězího masa s jemnou omáčkou z restované cibule a taženého vývaru, která je doplněna kousky vařených vajec.
Šťavnaté vepřové maso s fazolemi, které jsou dušené na základu z cibule, rajčat a paprik.
Výborné jídlo pro chalupáře a chataře, které vás opravdu zasytí.
Nastavení