› Prodávané značky › Expres menu
« 1 2 3 4 ... 7 »
Stránka 2 z 7 - 81 položek celkem
Sladká kaše z rýže a rozinek s kokosovým mlékem. Rychlá snídaně nebo svačinka plná chuti.
Lahodný chia dezert s čokoládou, jahodami a mandlemi, doslazen datlovou pastou.
6 hodin šetrně tažený vývar z kořenové zeleniny, jemně solený, ideální jako základ polévek, omáček nebo italských risott.
Chutná kombinace na másle dušených zelených fazolových lusků v jemné smetanové omáčce s uvařeným vejcem. Vhodná i pro vegetariány.
Svěží středomořská rajčatová polévka s rýží, olivovým olejem a bazalkou. Tuto oblíbenou polévku můžete na talíři dozdobit lžící zakysané smetany. Tato polévka je oblíbená u dětí a vegetariánů.
Během pomalého vaření se sójové boby, kořenová zelenina, rajčata a koření promění v lahodný pokrm, který vás zasytí.
Svačinová polévka pro milovníky kysaného zelí doplněná kvalitní paprikovou klobásou. Tato vydatná polévka nejlépe chutná s dobrým kváskovým chlebem.
Díky žampionům restovaným s nadrobno nakrájenou cibulkou a pečlivě vybranému koření má tato vydatná polévka nezaměnitelnou, plnou chuť. Na jemnosti jí pak dodává smetana s máslem.
Opravdu vydatná polévka z hovězích drštěk, doměkka uvařených v hovězím vývaru na cibulovo-paprikovém základu. Doplňte tuto tradiční vydatnou polévku svým oblíbeným pečivem. Skvěle vás tak zasytí na dlouhé hodiny jako hlavní chod.
Tradiční recept z Krkonoš je připravený z kousků vepřového masa s jemně pikantní smetanovou omáčkou, ke které se nejlépe hodí bramboráky nebo kváskový chléb.
Tradiční vydatná krkonošská polévka z bezlepkového kvásku a lesních hub, která vás myšlenkami dostane do Krakonošova revíru.
Tradiční krkonošská smetanová polévka uvařená z místních surovin, která vás překvapí svojí vydatností a lahodnou chutí. Polévka je vhodná také pro děti a vegetariány.
Nastavení