› Prodávané značky › Natural Jihlava
« 1 ... 22 23 24 25 26 ... 30 »
Stránka 24 z 30 - 355 položek celkem
Mandlovou mouku používáme hlavně při pečení, do dortů a cukroví, do krémů, desertů, můžeme z ní vyrábět i mandlové mléko a domácí marcipán, makrony.
Třtinová melasa vzniká jako vedlejší produkt při výrobě třtinového cukru ze šťávy z cukrové třtiny. 100% přírodní produkt - melasa má menší glykemický index než u rafinovaného cukru - je snadno rozpustná
Instantní kávovinový nápoj. Není vhodné pro celiaky.
Přírodně fermentovaná sójová omáčka bez lepku.
Datlový sirup se hodí na studenou i teplou kuchyni. Nechte jej vyniknout nejlépe s neutrálními pokrmy, jako je tofu krém, bílý jogurt, tvaroh. Hodí se na ovesnou nebo jinou snídaňovou kaši, palačinky, ale i na doslazení obilné kávy.
Ovocná pochoutka bez přidaného cukru.
Datlová pasta je ideální přírodní sladidlo.
Nastavení