› Prodávané značky › Cereus
1 2 3 ... 6 »
Stránka 1 z 6 - 63 položek celkem
Růžová sůl mletá je velmi chutná a výborně osolí vaše pokrmy, ať už v studené či vařené kuchyni. Je bohatá na esenciální minerály v přírodní podobě, zejména vápník,...
Sůl Cereus je ručně těžena, omývána a usušena na slunci. Na stolní sůl se používá jen ta nejlepší kvalita, jen cca 10% vytěžené soli. Tato sůl je pravidelně podrobována...
Gurmánská sůl jemné chuti. Díky své hrubosti 1-3mm se nejlépe hodí k posypu domácího pečiva.
Černá sůl Kala Namak Vulkanická sůl s charakteristickou výraznou chutí a vůní po vajíčkách, s vysokým obsahem síry a dalších minerálů. Díky nižšímu obsahu sodíku je vhodná...
Krystalická sůl Cereus je vytěžena z jednoho z nejstarších přírodních zdrojů na zemi z jihozápadních fosilii Himalájí. Tato sůl je 250 milionů let stará a je jedinečně čistá....
Himálajská diamantová sůl získává díky mořské bio řase Kelp přidanou hodnotu, která Vám zajistí dostatečný příjem a vysoké využití jódu přirozeného rostlinného původu....
Toto koření s příjemně aromatickou vůní a svérázně nasládlou chutí má své uplatnění především v nepřeberném množství sladkého a slaného pečiva. Velmi dobře se ovšem...
U nás spíše známý jako perníkové koření, ale stačí trocha inspirace z východu a může si své místo najít nejen v tradičním cukroví. Čínské koření pěti vůní se bez něj...
Podmanivá vůně a nenahraditelná chuť, to je bazalka - královská bylina. Alespoň takový je řecký význam tohoto slova. Oblíbená zelená bylinka, dnes už nejen italské kuchyně....
Babiččina bramboračka a lahodné omáčky bez bobkového listu? Pro českou kuchyni je jako stvořený. Výborně se hodí do dušených zeleninových jídel či luštěninových pokrmů.
V našich končinách ne příliš známá ingredience, ovšem v Asii hojně používaná a velmi populární bylina k ochucení rozmanitých jídel. Vyniká svou jemnou, svěží citrusovou...
Nastavení