Zahušťování
Všechno, co potřebujete k zahuštění Vašich oblíbených omáček nebo masových směsí najdete v této kategorii.
Pokud jste se rozhodli omezit při domácí přípravě jídla pšeničnou mouku, můžete začít třeba zahušťováním přirozeně bezlepkovou rýžovou moukou. Chuťově bude Vaše omáčka stejně dobrá, ale rýžová mouka má daleko lepší vlastnosti - krásně zahustí a nedělá hrudky.
Nejprodávanější
-
Rýžový škrob bez lepku - Natural 400g – Skladem61 Kč
Rýžový škrob bez lepku je oblíbený díky své neutrální chuti i vůni....
-
Amylon Agar prášek 10 g BIO – Doba dodání 7 - 14 dnů41 Kč
Želírovací látka jako alternativa živočišné želatiny. Agar je bez chuti...
-
BEZLEPKOVÁ SMĚS PRO PŘÍPRAVU SNĚHOVÉHO PEČIVA PAVLOVA & MERINGUE 750 G - Bílá – Vyprodáno158 Kč
Z této směsi jednoduše připravíte sněhové pusinky, laskonky, indiánky,...
-
Dr.Oetker Škrob pro pokrmy z masa 200g - bez lepku – Skladem42,90 Kč
Jedinečný výrobek nabízí optimální poměr prvotřídního bramborového a...
-
Bešamel bez lepku - Natural 500g – Doba dodání 7 - 14 dnů69,40 Kč
Sypká bezlepková směs pro zahušťování omáček, polévek a pro přípravu...
-
Kukuřičný škrob - bez lepku - Natural 400g – Skladem28,10 Kč
Kukuřičný škrob využijete k zahuštění omáček, nebo polévek. Škrob můžete...
Stránka 1 z 3 - 30 položek celkem
Stránka 1 z 3 - 30 položek celkem