Schär Mix IT Dunkel 1kg (bezlepková směs mouky na tmavé pečivo a chléb)

Neohodnoceno
 

Sypká směs bez lepku na tmavé pečivo, kynuté těsto a chléb.

Dostupnost Skladem (1 ks)
Měrná cena 140 Kč / 1 kg
140 Kč
   
Kód produktu 100607
Značka Schär
Kategorie Vaření a pečení
 

Sypká směs bez lepku na tmavé pečivo, kynuté těsto a chléb.

Složení:

kukuřičný škrob, mouka z lněných semen 12%, pohanková mouka 8%, hrachové klíčky, rýžové klíčky, jablečná vláknina, jedlá sůl, cukr, zahušťovadlo: guma guar

bez lepku = obsah gluténu < 20mg/kg
bez mléka
bez laktózy
bez vejce
bez sóji
může obsahovat stopy sóji

 

Nutriční hodnota ve 100 g produktu:

energetická hodnota

1375 kJ / 326 kcal

tuky

2,6 g

z toho nasycené mastné kyseliny

0,5 g

sacharidy

63 g

z toho cukry

2,1 g

vláknina

13 g

bílkoviny

6,1 g

sůl

0,75 g

 

Další informace:

Hmotnost netto: 1000 g

Uchovávejte na chladném a suchém místě.


Vyrobeno v Rakousku pro Dr. Schär AG/SPA - Winkelau 9 - 39014 Burgstall/Postal

Tmavý chléb 
Suroviny: 500g Schär mouky Brot –Mix Dunkel, 550 ml perlivé minerální vody, 1 lžíce cukru a třtinového sirupu, 40ml oleje, 10g soli, 10g cukru, 25g čerstvého droždí.
Postup: Droždí rozpustíme v 50 ml vlažné vody s 10 g cukru a necháme 10 minut napěnit. Mouku, sůl, vodu, sirup a olej v tomto pořadí dáme do hnětacího stroje a hněteme na střední otáčky asi 2 minuty. Přidáme napěněné droždí a hněteme po dobu 8 minut. Z těsta vytvarujeme kouli, kterou dáme do mísy, přikryjeme utěrkou a necháme kynout asi jednu hodinu. Troubu předehřejeme na 190 ° C. Těsto vložíme do pečící formy a ostrým nožem uděláme zářezy. Pečeme 50 minut.

Hmotnost 1 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: