Popis
Popis
Jde o tradiční přísadu asijské kuchyně nejen při přípravě sushi. Rýžový ocet však můžete použít i jako dochucovadlo při přípravě různých pokrmů. Můžete ho přidat do rýže po jejím uvaření a připravit tak rizoto nebo jinou rýžovou pochoutku. Pokud bychom srovnali rýžový ocet s klasickým fermentovaným octem, tak rýžový ocet je sladší, méně kyselý a velmi jemný. Tento rýžový ocet je v BIO kvalitě. Případný kal, usazenina není na závadu.
Složení
voda, neloupaná rýže bio, rýžové otruby bio, koji (aspergillus oryzae)
Nutriční hodnoty
| Energetická hodnota | 59kJ/14kcal | 
| Tuky | 0g | 
| z toho nasycené mastné kyseliny | 0g | 
| Sacharidy | 0g | 
| z toho cukry | 0g | 
| Vláknina | |
| Bílkoviny | 0g | 
| Sůl | 0g | 
Balení a distribuce: Natural Jihlava JK s.r.o., Humpolecká 286/28, 586 01 Jihlava
Země původu Japonsko
| Hmotnost | 0.5 kg | 
| Počet v balení | 30 | 
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
        Přidat komentář
    
