Probio kaše natural 60g

Neohodnoceno
 

Nutričně vyvážená rýžová kaše pro podporu organismu.- PROBIO kaše jsou jedinečné svým nutričně vyváženým složením s přídavkem 6 probiotických kmenů v množství 5 miliard...

Dostupnost Skladem (>5 ks)
Měrná cena 391,70 Kč / 1 kg
23,50 Kč
   
Kód produktu 10441
Značka Topnatur
Kategorie Mlsání a svačinky
 

- Nutričně vyvážená rýžová kaše pro podporu organismu.
- PROBIO kaše jsou jedinečné svým nutričně vyváženým složením s přídavkem 6 probiotických kmenů v množství 5 miliard na porci.
- Dále obsahují inulin, prebiotickou vlákninu, která je velmi důležitá jako živný substrát pro růst probiotických kultur obsažených v kaši.
- Kaše obsahují také vitaminy a minerály - A, B1, B6, B12, C, D3, vápník, hořčík, fosfor, selen, železo, niacin a kyselinu panthothenovou.
- PROBIO kaše jsou určeny pro osoby s trávicími obtížemi, rekonvalescenty, pro osoby s intolerancí k laktóze, s bezlepkovou dietou, pro vegany a mohou je konzumovat i děti.
- Doba přípravy pouze 3 minuty!
- Rychlé a chutné doplnění probiotik a vlákniny.
- 5 příchutí - natural, čokoláda s proteinem, banán s čokoládou, černý rybíz s chia a višeň.

Určeno pro osoby
• s poruchami příjmu potravy a trávicími obtížemi
• s bezlepkovou dietou
• s intolerancí k laktóze
• vhodné pro vegany
• při zdravém životním stylu
• vhodné pro seniory

Složení: Instantní rýžová mouka 40%, kokosový tuk, sušený glukózový sirup, třtinový cukr, inulin 6,4%, nativní kukuřičný škrob, probiotické kultury 6 kmenů* (množství 5 miliard na 1 porci); vitamínový a minerální premix, sůl, emulgátor: E472e (rostlinný původ), stabilizátor: E340, protispékavá látka: E551
Obsah: 60g
Vyrobeno v: České republice

Návod k přípravě: obsah sáčku zalijte 150 ml horké vody (max. 70°C) a dobře promíchejte. Po uplynutí 3-5 minut je kaše připravena ke konzumaci.

Skladování: při teplotě do 24°C a relativní vlhkosti vzduchu 70 %

Výrobce: TOPNATUR s. r. o., K Teplinám 679, 763 15 Slušovice
Vyrobeno v ČR.

Hmotnost 0.06 kg
Bezlepkové Ano
GMO Ano
Vegan Ano
Vegetarian Ano

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: