Popis
Pohanková krupice je nejhruběji namleté pohankové zrnko. Pohanka pro
výrobu pohankové krupice je loupaná mechanicky. Toto zpracování je šetrné
a vede k zachování výživových hodnot pohanky. Pohanková krupice je zdrojem
vitamínů skupiny B, fosforu, vápníku, železa a rutinu . Pohanka je přirozeně
bezlepková potravina, která je rovněž lehce stravitelná. Pohanková krupice a
využití v kuchyni: Pohanková krupice zcela nahradí hrubou mouku pšeničnou nebo
klasickou krupičku. Celiaci jej mohou použít k přípravě dětských kaší, těsta do
halušek, knedliků, lívanců, moučníků a jiných.
Obsah: 400 g
Země původu: Česká republika
Obsah: 400 g
Země původu: Česká republika
Hmotnost | 0.4 kg |
Bezlepkové | Ano |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář