Popis
Popis
Rýžové otruby jsou produktem vznikajícím při zpracování rýže. Jako vedlejší produkt bývají proto lidmi často podceňované. Navozují ale pocit rychlého zasycení. Obsahují především části slupek, mohou v nich však být i klíčky nebo vnitřní pletivo. Rýže je často oblíbená u celiaků, protože jim její konzumace většinou nečiní potíže jako jiné obiloviny.
Složení
mleté rýžové otruby s klíčky bez chemických a konzervačních látek
Nutriční hodnoty
| Energetická hodnota | 1611kJ/388kcal |
| Tuky | 20,50g |
| z toho nasycené mastné kyseliny | 3,70g |
| Sacharidy | 22,00g |
| z toho cukry | 8,10g |
| Vláknina | |
| Bílkoviny | 14,50g |
| Sůl | <0,01g |
Země původu USA
Balení a distribuce: Natural Jihlava JK s.r.o., Humpolecká 286/28, 586 01 Jihlava
| Hmotnost | 0.25 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář
