Popis
Sójová mouka je zdrojem cenných bílkovin. Je třeba používat ji pouze jako doplňující mouku k mouce obsahující lepek nebo škrob. Přidáním 3-5 % sójové mouky do pečiva tak můžeme nahradit vejce a výrazně prodloužit jeho trvanlivost. U pečiva, které není zadělávané kvasnicemi, můžeme nahradit běžnou mouku až do 1/4 celkové dávky moukou sójovou.
Složení: SÓJOVÉ boby loupané
Nutriční hodnoty
| Energetická hodnota | 1717kJ/412kcal | 
| Tuky | 21,00g | 
| z toho nasycené mastné kyseliny | 2,80g | 
| Sacharidy | 13,00g | 
| z toho cukry | 11,00g | 
| Vláknina | |
| Bílkoviny | 37,00g | 
| Sůl | 0,01g | 
Výroba, balení a distribuce: Natural Jihlava JK s.r.o., Humpolecká 286/28, 586 01 Jihlava
Vyrobeno v ČR.
| Hmotnost | 0.35 kg | 
| Počet v balení | 15 | 
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
        Přidat komentář
    
