Popis
Popis
Mandlovou mouku používáme hlavně při pečení, do dortů a cukroví, do krémů, desertů, můžeme z ní vyrábět i mandlové mléko a domácí marcipán, makrony. Mouka je vhodná pro sladké pečení a cukrářskou výrobu, stejně tak s ní lze nahradit částečně běžnou mouku.
Mandlová mouka se vyrábí z najemno rozemletých mandlí. Můžete jí nahradit část klasické mouky nebo použít pouze mouku mandlovou. Z mandlové mouky se vyrábějí vyhlášené makronky, můžete s ní však ozvláštnit jakékoliv dezerty. Umixujete z ní i mandlové mléko nebo připravíte domácí marcipán. Na mandlovou mouku nedají dopustit také paleo nadšenci nebo celiaci, kteří na ní oceňují její přirozenou bezlepkovost. Mandlová mouka je vhodná pro všechny, kteří chtějí ozvláštnit svůj jídelníček.
Složení
mletá mouka z loupaných MANDLÍ
Nutriční hodnoty
Energetická hodnota | 2508kJ/607kcal |
Tuky | 53,01g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 5,08g |
Sacharidy | 3,90g |
z toho cukry | 3,50g |
Vláknina | |
Bílkoviny | 22,34g |
Sůl | 0,027g |
Země původu Španělsko
Balení a distribuce: Natural Jihlava JK s.r.o., Humpolecká 286/28, 586 01 Jihlava
Hmotnost | 0.2 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.