Popis
Mandlová mouka se vyrábí z jemných loupaných mandlí. Je jednou z nejoblíbenějších ingrediencí zdravého či zcela bezlepkového pečení. Kromě toho si z ní můžete vyrobit i výborné domácí mandlové mléko.
Mandlovou mouku používáme hlavně při pečení, do dortů, cukroví, krémů a dezertů. Můžeme z ní vyrábět i mandlové mléko, domácí marcipán nebo oblíbené makronky. Mouka je vhodná pro sladké pečení a cukrářskou výrobu, stejně tak s ní lze částečně nahradit běžnou mouku.
Složení | mletá mouka z loupaných mandlí |
Nutriční hodnoty |
Energetická hodnota | 2470kJ/590kcal |
Tuky | 53,00g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 3,95g |
Sacharidy | 19,00g |
z toho cukry | 4,63g |
Vláknina | 10,00g |
Bílkoviny | 21,00g |
Sůl | 0,05g |
Hmotnost | 0.2 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář