Popis
Popis
Miso pasta je tradiční dochucovadlo japonské kuchyně. Tato fermentovaná vyzrálá pasta ze sójových bobů a rýže je vhodná do polévek, omáček, marinád, těstovin apod. Jedná se o jemně slané koření. Miso pasta neobsahuje žádné umělé přísady ani barviva.
Složení
Rýže natural BIO (37,8%), SÓJOVÉ boby BIO (35,1%), pitná voda, mořská sůl, KOJI.
Nutriční hodnoty
| Energetická hodnota | 702kJ/207kcal | 
| Tuky | 6,30g | 
| z toho nasycené mastné kyseliny | 0,97g | 
| Sacharidy | 11,60g | 
| z toho cukry | 10,90g | 
| Vláknina | |
| Bílkoviny | 12,10g | 
| Sůl | 12,75g | 
Země původu: Japonsko
Výroba, balení a distribuce: Natural Jihlava JK s.r.o., Humpolecká 286/28, 586 01 Jihlava
| Hmotnost | 0.5 kg | 
| Počet v balení | 30 | 
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
        Přidat komentář
    
