Popis
Popis
Miso je pasta ze SÓJI, používaná v japonské kuchyni jako ochucovadlo.
Světlé shiromiso (rýžové bílé miso) – je jemné a krémové, nejméně slané, vyrábí se ze sóji a bílé rýže. Výborné do kaší, sladkých zelenin, sladších polévek, zálivek, nishime, omáček aj.
Složení
rýže (42%), voda, SÓJOVÉ boby (21%), mořská sůl
Nutriční hodnoty
| Energetická hodnota | 695kJ/168kcal |
| Tuky | 3,40g |
| z toho nasycené mastné kyseliny | 1,20g |
| Sacharidy | 27,00g |
| z toho cukry | 23,00g |
| Vláknina | |
| Bílkoviny | 7,50g |
| Sůl | 4,90g |
Země původu: Japonsko
Balení a distribuce: Natural Jihlava JK s.r.o., Humpolecká 286/28, 586 01 Jihlava
| Hmotnost | 0.2 kg |
| Počet v balení | 1 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář
