Labeta Želírovací ovocný cukr 250 g

Neohodnoceno
 

Želírující přípravek, se kterým zavaříte až 1 kg ovoce. Ideálně pro hodně sladké ovoce.

Dostupnost Skladem (1 ks)
Měrná cena 166 Kč / 1 kg
41,50 Kč
   
Kód produktu 329971
Značka Labeta
Kategorie Vaření a pečení
 
  • Labeta Želírovací ovocný cukr 250 g

    Želírovací cukr je vhodný pro diabetiky a je přirozeně bez lepku.

    Stačí přidat už jen ovoce a podle chuti kyselinu citronovou. Cukr vystačí cca na 1 kg ovoce a je ideální na hodně sladké ovoce.

    Snadno si připravíte lahodné domácí marmelády a džemy.

    Složení: fruktóza, želírující látky 3,3 % (guma guar, xanthan, pektiny, guma tara, karubin), antioxidant: kyselina askorbová, kyselina: kyselina citronová, konzervant: sorban draselný, protispékavá látka: fosforečnany vápenaté, extrakt z oregána

    Návod na přípravu: Očištěné a vypeckované ovoce 900–1000 g rozemeleme nebo prolisujeme, 5–7 minut povaříme a odstavíme. Chceme-li vyrobit tužší marmeládu nebo máme-li hodně šťavnaté ovoce jako jsou třešně, višně, maliny, použijeme pouze 800–900 g ovoce. Obsah sáčku přisypeme do horkého ovoce a rozpustíme mícháním. Nyní znovu za stálého míchání 3–5 minut povaříme. Podle chuti můžeme přidat kyselinu citronovou. Odebereme případnou pěnu a horkou marmeládu nalijeme opatrně do skleniček, zavíčkujeme, otočíme na cca 5 minut dnem vzhůru.

Výrobce: LABETA, a.s., Dřenice 81, CZ-537 01 Chrudim

Vyrobeno v: České republice

Hmotnost 0.25 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
Bezpečnostní kontrola