Popis
-
Labeta Želírovací cukr 4:1 250 g
Při pohledu na koše sklizeného ovoce si říkáte, že se letošní úrodě dařilo? Jahody, meruňky, hrušky, švestky - ať už máte jakékoli ovoce, nezapomeňte si z něj připravit i pár skleniček chutného džemu. Možná ne pár, ale raději více než méně. Džem je totiž návykové zboží, a to zvlášt ten poctivý domácí. Pokud máte hodně sladké ovoce, přidejte k němu želírovací cukr 4:1, který je zárukou toho, že váš džem bude mít správnou konzistenci. Žádný cukr navíc již není nutné přidávat. Želírovací směs obsahuje vše potřebné.
Složení: Cukr, želírující látky (guma guar, xanthan, pektiny, guma tara, karubin), konzervant: sorban draselný, antioxidant: kyselina askorbová, kyselina: kyselina citrónová, extrakt z oregana.
Složení:
Výživové údaje na 100 g Energetická hodnota: 1 689 kJ / 398 kcal Tuky: 0,5 g z toho nasycené mastné kyseliny: 0,1 g Sacharidy: 97 g z toho cukry: 96 g Bílkoviny: 0,5 g Sůl: 0,01 g
Výrobce: LABETA, a.s., Dřenice 81, CZ-537 01 Chrudim
Vyrobeno v: České republice
Hmotnost | 0.25 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.