Popis
-
Labeta Želírovací cukr 2:1 500 g
Věděli jste, že džem můžete připravit i v domácí pekárně? Pokud máte rádi nové věci a rádi zkoušíte nové receptury, zkuste vytvořit džemy netradičních chutí. Chcete mixovat jablka se skořicí či zkusit kombinaci hrušek a ostružin? Směle do toho! Nechte zkrátka za vás mluvit vaše chuťové pohárky. Aby však měl džem ideální konzistenci, nezapomeňte do něj přidat želírovací cukr 2:1, který se hodí pro středně sladké ovoce. A protože želírovací cukr, který je přirozeně bez lepku, již cukr obsahuje, nemusíte jej do džemu přidávat.
Složení: Cukr, želírující látky (guma guar, xanthan, pektiny, guma tara, karubin), konzervant: sorban draselný, antioxidant: kyselina askorbová, kyselina: kyselina citrónová, extrakt z oregana.
Složení:
Výživové údaje na 100 g Energetická hodnota: 1699 kJ / 400 kcal Tuky: 0,5 g z toho nasycené mastné kyseliny: 0,1 g Sacharidy: 98 g z toho cukry: 98 g Bílkoviny: 0,5 g Sůl: 0,01 g
Výrobce: LABETA, a.s., Dřenice 81, CZ-537 01 Chrudim
Vyrobeno v: České republice
Hmotnost | 0.5 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.