Popis
Připravit správnou konzistenci karamelu je poměrně velký oříšek. Pokud však patříte k jeho milovníkům, vyzkoušejte polotekutou cukrovou polevu s karamelovou příchutí, díky které si nemusíte dělat nepořádek v kuchyni. Karamelový toping je možné použít na zmrzlinové poháry, ke zpestření ledové kávy i k ochucení palačinek, lívanců a dalších dezertů.
Složení
voda, cukr, glukózový sirup, dextróza, modifikovaný kukuřičný škrob, barvivo: amoniakový karamel, aroma, konzervant: sorban draselný
Návod na přípravu
Ke zdobení a ochucení zmrzlin, studené i horké kávy, palačinek, dezertů a dalších sladkých jídel. Lze použít i do teplého mléka. Před použitím protřepejte.
Labeta radí, jak na to
... topingem můžeme také obarvit i ochutit máslové, smetanové a jiné krémy.
| Výživové hodnoty | ve 100 g |
| Energetická hodnota [kJ/kcal] | 1084/ 255 |
| Tuky [g] | < 0,5 |
| z toho nasycené mastné kyseliny [g] | < 0,1 |
| Sacharidy [g] | 64 |
| z toho cukry [g] | 41 |
| Bílkoviny [g] | < 0,5 |
| Sůl [g] | < 0,01 |
Uchovejte v chladu, suchu a temnu.
Výrobce:
LABETA, a.s.
Dřenice 81, CZ-537 01 Chrudim
| Hmotnost | 0.2 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
