Labeta Beránek bez lepku 445 g

Neohodnoceno
 

Směs na přípravu velikonočního beránka bez lepku.

Dostupnost Momentálně nedostupné
Měrná cena 119,10 Kč / 1 kg
53 Kč
   
Kód produktu 22397
Značka Labeta
Kategorie Sladké pečení bez lepku
 
  • z rýžové a kukuřičné mouky
  • snadná příprava
  • přidáte jen mléko, olej a vejce

    Beránek je nejen krásnou součástí velikonoční výzdoby, ale i skvělou pochoutkou, která nesmí na Velikonoce chybět. Že to nejde bez lepku? Vyzkoušejte naši namíchanou směs a uvidíte, jak si pochutnáte!

    Balení obsahuje

    445 g směsi

    K tomu přidáte

    200 ml mléka, 100 ml rostlinného oleje a 3 vejce.

    Složení

    cukr, bramborový škrob, rýžová mouka, kukuřičná mouka, kukuřičný škrob, kypřicí látky (uhličitany sodné, difosforečnany), zahušťovadlo: guma guar, látka zlepšující mouku: fosforečnany vápenaté, antioxidant: kyselina askorbová, kyselina: kyselina citronová

    Návod na přípravu

    V míse smícháme obsah sáčku, 3 vejce, 100 ml rostlinného oleje, 200 ml mléka a šleháme elektrickým šlehačem 3 – 4 minuty do hladkého těsta. Formu na beránka vymažeme máslem, vysypeme kukuřičnou, nebo jinou bezlepkovou moukou a vylijeme těstem. 

    Pečeme v předem vyhřáté troubě při teplotě 160 °C přibližně 40 minut. Před vyjmutím z trouby zkontrolujeme špejlí, zda je beránek propečený. 

    Upečeného beránka necháme 5 minut zchladnout ve formě, poté na formu přiklopíme prkénko, opatrně otočíme a vyklopíme.

    Labeta radí, jak na to

    Zchladlého beránka můžeme pocukrovat, ozdobit polevou nebo máslovým krémem. Oči vytvoříme z rozinek a na krk uvážeme mašli.

    Výživové hodnoty ve 100 g
    Energetická hodnota [kJ/kcal] 1516 / 357
    Tuky [g] 0,5
    z toho nasycené mastné kyseliny [g] 0,2
    Sacharidy [g] 86,0
    z toho cukry [g] 38,0
    Bílkoviny [g] 1,7
    Sůl [g] 1,0
    Vláknina [g] 0,8

Výbobce: Labeta, a.s., Dřenice 81, 537 01 Chrudim

Vyrobeno v: České republice

Hmotnost 0.445 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: