Kitl Syrob Malinový s dužinou 500ml - sirup pro přípravu domácích limonád

Neohodnoceno
 

Vynikající, na českém trhu unikátní hustý sirup, vyrobený z malinové šťávy a malinové dužniny. Obsahuje vysoký podíl ovocné složky, na 100 ml sirupu je použito 102 ml malinové...

Dostupnost Skladem (>5 ks)
Měrná cena 298 000 Kč / 1 l
149 Kč
   
Kód produktu 8714
Značka Kitl
Kategorie Vaření a pečení
 

Vynikající, na českém trhu unikátní hustý sirup, vyrobený z malinové šťávy a malinové dužniny. Obsahuje vysoký podíl ovocné složky, na 100 ml sirupu je použito 102 ml malinové šťávy a dužniny. Vyrábí se za studena, aby si zachoval zdraví prospěšné látky. Je skvělý pro přípravu domácích limonád a koktejlů nebo třeba mléčných shaků.

Už botanický název "Ostružiník maliník" napovídá, že malina je blízká příbuzná ostružin. Staří léčitelé je od sebe téměř nerozlišovali a při léčbě je používali stejným způsobem. Novodobé výzkumy ukazují, že maliny mají mnoho příznivých účinků. Zajímavé je například použití malin pro těhotné ženy při ranních nevolnostech. Maliny mají dále vysoký obsah fenolů a flavonoidů a díky tomu působí jako fytoncid - brání růstu mikroorganismů. Červené barvivo obsažené v plodech malin je bohatým zdrojem kyanosidů, velmi účinných antioxidantů.

Složení: cukr malinová šťáva (92% hm) z koncentrátu, malinová dužnina (10% hm.), regulátor kyselosti: kyselina citronová, konzervant sorban draselný, přírodní malinové aroma
Objem: 500ml
Země původu: Česká republika

Dávkování: Pro přípravu domácích limonád řeďte nejlépe s kvalitní vodou v poměru 1:10, pro přípravu horkých nápojů v poměru 1:8.
Skladujte v chladu a temnu. Ovocné výtažky mohou sedimentovat, případný zákal nebo pěna nejsou na závadu a podtrhují přírodní charakter produktu. Před upotřebením protřepejte. Po otevření uchovejte v chladu a spotřebujte do 30 dní. Baleno v ochranné atmosféře dusíku.

Výrobce: Kitl s.r.o., Pastýřská 60, Jablonec nad Nisou, 466 01

Hmotnost 1 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: