Popis
- je bez lepku a bez laktózy
- vyrobena z rýžové a kukuřičné mouky
- pro vaše vydatné polévky i guláše
- přidejte vejce a máte zavářku raz dva
Zahušťování nikdy nebylo tak jednoduché. Ať už zahušťujete bezlepkové pokrmy, jako jsou polévky nebo omáčky či potřebujete vylepšit konzistenci guláše, vyzkoušejte naši poctivou bezlepkovou světlou jíšku. Nenajdete v ní ani známku deproteinované pšenice. Při výrobě bezlepkové jíšky jsme totiž využili pouze kvalitní suroviny jako rýžovou a kukuřičnou mouku.
Balení obsahuje
250 g směsi
Složení
kukuřičná mouka, rýžová mouka, plně ztužený palmový olej, rostlinná vláknina, aroma
Výživové hodnoty | v suché směsi |
Energetická hodnota [kJ/kcal] | 1635/387 |
Laktóza [g] | < 0,01 |
Tuky [g] | 6,9 |
z toho nasycené mastné kyseliny [g] | 3 |
Sacharidy [g] | 73 |
z toho cukry [g] | < 0,5 |
Bílkoviny [g] | 5,7 |
Sůl [g] | < 0,01 |
Vláknina [g] | 5,2 |
Návod na přípravu
Hotovou omáčku, guláš nebo polévku přestaneme vařit. Za stálého šlehání metličkou přisypáváme po malých dávkách jíšku do požadované hustoty. Povaříme 2–5 minut. Na zahuštění 1 litru polévky nebo omáčky je potřeba 40–70 g (2–3 polévkové lžíce) směsi.
Labeta radí, jak na to
...ke 30 g směsi na jíšku přidejte 1 vejce, smíchejte a použijte do polévky jako zavářku
Výrobce: LABETA, a.s., Dřenice 81, CZ-537 01 Chrudim
Vyrobeno v: České republice
Hmotnost | 0.25 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.