Gutini Elice bezlepkové bez kukuřičné mouky 250 g

Neohodnoceno
 

Bezlepkové těstoviny vyráběné pouze z nejkvalitnějších směsí bez levné kukuřičné mouky. Chuť téměř nerozeznatelná od nejlepších italských těstovin. Idální při dietách nebo zdravotních omezeních.

Dostupnost Skladem (2 ks)
Měrná cena 228 Kč / 1 kg
57 Kč
   
Kód produktu 20561
Značka Gutini
Kategorie Bezlepkové těstoviny, gnocchi
 

Gutini - Elice bezlepkové, bez kukuřičné mouky, 250 g Bezlepkové těstoviny jsou výbornou alternativou ke klasickým pšeničným těstovinám. Jsou lehce stravitelné, mají nízký obsah tuku a nezatěžují organismus. Mohou se využívat jako hlavní jídlo, příloha k masu či zelenině, nebo na přípravu různých těstovinových variací. Vybírat lze z různých tvarů, mají výbornou chuť i vůni.

Návod k přípravě
Těstoviny vložíme do vroucí vody (na 100 g těstovin 1 litr vody), dle chuti lehce osolíme. Vaříme 7 - 10 minut a často mícháme. Po uvaření slijeme vodu, těstoviny propláchneme a podáváme dle chuti.

Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota 1510 Kj / 356 kcal Sacharidy 87,4g - z toho cukry 3,3g Bílkoviny 1g Tuky 0,2g - z toho nasycené mastné kyseliny 0,2g Sůl 0,2g  

Složení
Kukuřičný a bramborový škrob, modifikovaný kukuřičný a bramborový škrob, rýžová mouka, cukr, kurkuma, mono a diglyceridy mastných kyselin. Neobsahuje alergeny. Potraviny vhodné pro osoby se speciálními výživovými potřebami, jako jsou diabetici, osoby s nesnášenlivostí lepku, ale jsou vhodná i pro vegetariány a vegany. Těstoviny jsou vhodné pro dietní režim.

Fáze výroby 1) Hnětení: oproti klasickým těstovinám měníme termodynamické podmínky zvýšením tlaku a teploty. 2) Vytlačování: speciální mechanika v podobě vytlačovacího šneku, která umožňuje pracovat s vyšším tlakem a teplotou bez přidané páry, želatinuje škrob přirozeně obsažený v bezlepkových moukách. 3) Sušení: technologie pomalého sušení při nízkých teplotách pro zachování maxima výživových hodnot.

Obsah balení 250 g

Výrobce: GuTiNi special s.r.o., Dělnická 395, 506 01 Jičín

Hmotnost 0.25 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: