Dr. Oetker Rýžová kaše jablka, skořice 52 g

Neohodnoceno
 

Rýžová kaše Jablkovo-skořicová je naše nejoblíbenější kaše, která obsahuje 39 % rýže, sušená jablka a mletou skořici.

Dostupnost Skladem (18 ks)
Měrná cena 471,15 Kč / 1 kg
24,50 Kč
   
Kód produktu 8045JP19404
Značka Dr.Oetker
Kategorie Vaření a pečení
 
Jednoporcové rýžové kaše Dr. Oetker jsou vyrobené z velmi kvalitních ingrediencí, podle originální receptury, s garantovanou bezlepkovou výrobou a zvýšenými laboratorními kontrolami.
 


Rýžová kaše Jablkovo-skořicová je naše nejoblíbenější kaše, která obsahuje 39 % rýže, sušená jablka a mletou skořici.

Tato lehce stravitelná kaše, která je vhodná i pro celiaky Vám dodá energii a vitalitu do Vašeho dne.

V sáčku je 1 porce, kterou je dobré mít vždy po ruce - ať už jako svačinku v práci, doma nebo kdekoliv, když máte chuť. Můžete se nechat rozmazlovat prostě všude, kde máte hrnek a trochu horké vody!

V praktickém balení v sáčku po jedné porci ji můžete mít stále po ruce. Stačí vysypat do 150 ml horké vody, zamíchat a hned můžete jíst.

  • Alergeny: produkt obsahuje mléko a může obsahovat skořápkové plody
  • Složení: 39% instantní rýže, sušené plnotučné MLÉKO, cukr, modifikovaný škrob, 4,0% sušená jablka, aroma, 0,2% skořice mletá. Může obsahovat stopy (SKOŘÁPKOVÉ PLODY).
  • Návod na použití: Obsah sáčku vsypeme do misky a zalijeme 150 ml horké vody. Důkladně promícháme. Kaši necháme za občasného promíchání 10 minut odstát. Hotový výrobek je určen k rychlé spotřebě.Obsah sáčku vsypeme do misky a zalijeme 150 ml horké vody. Důkladně promícháme. Kaši necháme za občasného promíchání 10 minut odstát. Hotový výrobek je určen k rychlé spotřebě.
  • Skladování: Skladujte v suchu.
Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota kJ 1699 kJ
Energetická hodnota kcal 402 kcal
Tuky 6,4 g
z toho nasycené mastné kyseliny 4 g
Sacharidy 77 g
z toho cukry 30 g
Bílkoviny 8,8 g
Sůl 0,27 g

Výrobce: Dr. Oetker, spol. s r.o., Americká 2335, 272 01 Kladno

Země původu: ČR

 

Hmotnost 0.052 kg
BIO Ano

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
Bezpečnostní kontrola