Popis
Ciabatta je italský bílý chléb, který se připravuje z mouky, droždí a olivového oleje. Existuje však celá řada obměn a variací, jež vznikají přidáním nejrůznějších dalších surovin. Je to jedna ze základních příloh italské kuchyně. Chutná nejlépe ještě teplá, namočená v olivovém oleji a balsamiku nebo jen tak potřená máslem. Drobné rozpečené krajíčky ciabatty jsou známé jako panini.
Ciabatta Rustica navíc se slunečnicovými a lněnými semínky a s vysokým obsahem vlákniny.
PŘIROZENĚ BEZLEPKOVÁ POTRAVINA. Vhodný pro bezlepkovou, bezlaktózovou dietu, při nesnášenlivosti vajíček a alergii na bezlepkový pšeničný škrob.
Složení:
kváskové těsto 16% (ryžová mouka, pitná voda) , kukuřičný škrob , rýžová mouka 7% , voda ,slunečnicová semínka 7,5% , pohanková mouka 7% , lněná semínka 5,5% , sirup z cukrové řepy ,jablečná vláknina , rýžový škrob , droždí , jablečný výtažek , zahušťovadlo: hydroxypropylmetylcelulóza ;sójový protein , sůl , slunečnicový olej , regulátor kyselosti: kyselina vinná .
Může obsahovat stopy vlčího bobu .
bez lepku = obsah gluténu < 20mg/kg
bez mléka
bez laktózy
bez vejce
obsahuje sóju
může obsahovat stopy lupiny
Nutriční hodnota ve 100 g produktu:
energetická hodnota
|
1150 kJ / 274 kcal |
tuky
|
8,1 g |
z toho nasycené mastné kyseliny
|
1 g
|
sacharidy
|
40 g
|
z toho cukry
|
3,7 g
|
vláknina
|
8,9 g
|
bílkoviny
|
5,8 g
|
sůl
|
1,0 g
|
Další informace:
Hmotnost: 200 g
Uchovávejte na chladném a suchém místě.
Vyrobeno v Německu pro Dr. Schär AG/SPA - Winkelau 9 - 39014 Burgstall/Postal
Příprava: V předehřáté troubě péct při teplotě 200°C po dobu 5 minut. Tyto housky jsou předpečené.
Hmotnost | 0.2 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář