Popis
Ciabatta je italský bílý chléb, který se připravuje z mouky, droždí a olivového oleje. Existuje však celá řada obměn a variací, jež vznikají přidáním nejrůznějších dalších surovin. Je to jedna ze základních příloh italské kuchyně. Chutná nejlépe ještě teplá, namočená v olivovém oleji a balsamiku nebo jen tak potřená máslem. Drobné rozpečené krajíčky ciabatty jsou známé jako panini.
PŘIROZENĚ BEZLEPKOVÁ POTRAVINA. Vhodná pro bezlepkovou, bezlaktózovou dietu, při nesnášenlivosti vajíček a alergii na bezlepkový pšeničný škrob.
Složení:
pitná voda, kukuřičný škrob, kukuřičná mouka, jablečná vláknina, pekařské droždí, rýžová mouka, dextróza, sójová bílkovina, slunečnicový, olej, zahušťovadlo: hydroxypropylmethylcelulóza, jedlá sůl, regulátor kyselosti: kyselina vinná a kyselina citrónová
bez lepku = obsah gluténu < 20mg/kg
bez mléka
bez laktózy
bez vejce
obsahuje sóju
může obsahovat stopy lupiny
Nutriční hodnota ve 100 g produktu:
energetická hodnota
|
900 kJ /213 kcal |
tuky
|
1,8 g |
z toho nasycené mastné kyseliny
|
0,3 g
|
sacharidy
|
41 g
|
z toho cukry
|
2,7 g
|
vláknina
|
8,3 g
|
bílkoviny
|
4,1 g
|
sůl
|
1,0 g
|
Další informace:
Hmotnost: 200 g
Uchovávejte na chladném a suchém místě.
Hmotnost | 0.2 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.