Labeta Cheesecake bez lepku 565 g

Neohodnoceno
 

Tento skvělý, chutný a navíc dokonale lehký dezert si nyní můžete připravit, kdykoli na něj dostanete chuť.

Dostupnost Skladem (1 ks)
Měrná cena 126,50 Kč / 1 kg
83 Kč
   
Kód produktu 13856
Značka Labeta
Kategorie Sladké pečení bez lepku
 
  • je bez lepku
  • chutná naprosto skvěle s tvarohem
  • tvaroh ale s klidem nahraďte lučinou, mascarpone nebo sýrem Philadelphia
  • ovocem zasypte podle vašeho gusta nebo ozdobte čokoládou

Víte, jaký dezert patří celosvětově k nejoblíbenějším a nejrozšířenějším? Tipovali jste cheesecake? Máte bod! Tento skvělý, chutný a navíc dokonale lehký dezert si nyní můžete připravit, kdykoli na něj dostanete chuť. Připravili jsme jej totiž pro vás v bezlepkové variantě. To, jakým sýrem či příchutí v podobě nejrůznějšího ovoce cheesecake vylepšíte, je na vás. Vaší fantazii se meze rozhodně nekladou. Výborný je ovšem i v klasické podobě.

Balení obsahuje

285 g směsi na korpus a 280 g směsi na náplň

K tomu přidáte

na korpus: 1 vejce, 100 g změklého másla

na náplň: 500 g tvarohu, 300 ml vody

Složení

cukr, kukuřičná mouka, bramborový škrob, rýžová mouka, modifikovaný kukuřičný škrob, kukuřičný škrob, sušený vaječný bílek, sušené odstředěné mléko, zahušťovadla (guma guar, karubin), stabilizátor: E 464, regulátor kyselosti: kyselina citrónová, kypřicí látky (difosforečnany, uhličitany sodné), protispékavá látka: fosforečnany vápenaté, aroma

Výživové hodnoty v suché směsi
Energetická hodnota [kJ/kcal] 1602/ 377
Tuky [g] < 0,5
z toho nasycené mastné kyseliny [g] 0,1
Sacharidy [g] 89
z toho cukry [g] 50
Bílkoviny [g] 3,7
Sůl [g] 0,21
Vláknina [g] 1,0

 

Návod na přípravu

Do směsi na přípravu korpusu přidáme vejce a máslo a vypracujeme hladké těsto. Na pracovní desku si položíme pečící papír vystřižený podle dna dortové formy. Na střed papíru položíme těsto a přes potravinářskou folii vyválíme tak, aby okraje těsta přesahovaly asi o 3 cm okraje papíru. Těsto i s papírem přeneseme do formy, prsty přitlačíme okraje k formě a nožem zarovnáme. Těsto propícháme vidličkou a pečeme při 160 °C 10–15 minut. Korpus po upečení necháme ve formě zchladnout a připravíme náplň.

Do směsi na přípravu náplně přidáme tvaroh a vodu, můžeme přidat také 2 žloutky a podle chuti citronovou kůru a šťávu. Vše důkladně promícháme, necháme 5 minut odstát, poté nalijeme do vychladlého korpusu, uhladíme a pečeme při 160 °C asi 20 minut. Upečený koláč necháme vychladnout a poté vyjmeme z dortové formy a podáváme.

Labeta radí, jak na to

...tvaroh můžeme částečně nebo úplně nahradit čerstvým sýrem (Mascarpone, Philadelphia, Lučina aj.). S každým druhem sýra získá desert jinou chuť.

Výrobce: LABETA, a.s., Dřenice 81, CZ-537 01 Chrudim

Vyrobeno v: České republice

 

Hmotnost 0.656 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: