Popis
Mladé lístky řeřichy se s oblibou používají jako přísada do salátů, majonéz, sýrů a vajíček nebo jednoduše k dozdobení chleba s máslem. Vedle naklíčených lístků můžete konzumovat také lístky dospělých rostlin. Díky silnému aroma je řeřicha vhodná také ke kořenění. Řeřichu nemusíte namáčet, jednoduše ji dáte do čisté nakličovací nádoby. Necháte 5-6 dnů nakličovat ve tmě a poté 2 dny na světle. Klíčky nevystavujte vysokým teplotám (nejlépe 20 °C), přílišnému vlhku ani přímému slunci! Denně vícekrát pořádně propláchnout čistou vodou. Před konzumací blanšírujte.
Složení: řeřicha bio
Obsah: 120g
Země původu: Persie
Tip: Výhonky by se měly co možná nejdříve zkonzumovat nebo přechovávat nanejvýš dva či tři dny v lednici – jinak zhořknou.
Výrobce: Sonnentor s.r.o., Příhon 943, 696 15 Čejkovice
Hmotnost | 0.12 kg |
BIO | Ano |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.